Qui sóc?

QUI VAIG SER AHIR – QUI SÓC ARA - QUI SERÉ DEMÀ


1.Nascuda al sud-est de la península (Cartagena-Múrcia), on van decidir que el meu nom seria Xènia Jaimejuan Fernández un 27 de Maig de 1993, vivint a Barcelona des del primer any de vida.

No recordo amb certesa quan va ser la primera vegada que les meves mans van agafar una càmera, el que sí guardo en la memòria són diferents sortides familiars en les que dúiem càmera de carret i el concepte “selfie” no existia o millor dit no era “reconegut” com avui dia, així doncs jo era la “fotògrafa oficial” dels meus pares i com anècdota còmica diré que el meu pulgar i les rafegues es varen fer amics de seguida i per aquest motiu a molts àlbums surten corrents a treure’m el poder de les mans

Ara però, aquestes fotografies són tresors per a la vista, són aquells petits moments sense premeditació que ni preparant-los transmeten el mateix.


2. Ara ja fa quatre anys, vaig iniciar un nou viatge en el món de la MATERNITAT, estic aprenent a conviure amb mi mateixa després dels dos embarassos i postparts, alhora gaudint i buscant l'equilibri de la nostra família de quatre i dues peludes i per descomptat sense deixar d'immortalitzar l'essència dels canvis i els processos individuals i col·lectius que estem vivint desde dins cap a fora, a simple vista tan senzill però tan complexa al mateix temps.

3. És meravellós el moment en què un s'adona de les METAMORFOSIS que fem al pas dels anys, un procés gens senzill, des de l'interior fins a l'exterior, però sobretot irreversible.

Milers de canvis, transicions, noves identitats, moments de renaixements en què l'enfocament ja no és el mateix, planificacions del futur, proves, caigudes i més proves. Perquè les etapes tracten d'això també, d'integrar,reconèixer i acceptar-nos amb aquestes variacions i versions del "jo d'ahir, avui i demà".

I per aquest motiu he decidit que d'ara endavant, emprendré un nou camí, en el que m'agradaria conèixer  les vostres històries i anècdotes, capturar-les, fer-les tangibles i que pugueu gaudir del record d'aquests instants que tan ràpid com venen se'n van.


 

 

"Fotografio persones, no actors"

FOTOGRAFIA CONSCIENTXènia Jaimejuan Fernández

Fotografio famílies, no actors.

Fotografia d'escenes de família, maternitat, paternitat i infància a Barcelona.
Contacte
CC BY-NC 4.0creado en Bluekea