Fotografia de maternitat

MATERNITAT

Hormones, un pot ple d'OXCITOCINA, olors que abans no percebíem, i en els nostres braços la pell més suau i càlida del món, el cor tan ple que ens explotarà en qualsevol moment, l'instint despert les 24 hores del dia davant de qualsevol indici de possible "perill", els dubtes, les pors i continuem amb els alts i baixos d'emocions... I això acaba de començar!

Fotografiar les diferents maternitats, és com fotografiar l'inici de la VIDA, de la nostra existència, ja que sense nosaltres, el món no avançaria, per el que desitjo que després de l'embaràs, el part i el postpart, trobis un moment per a REGALAR-TE i RECONÈIXER tot el que has viscut i prendre CONSCIÈNCIA del que estàs vivint en aquest moment.


VOLS QUE HO IMMORTALITZEM? 


(No et condicionis a recuperar el que erets abans, abraçat ara i donat un lloc en el teu dia a dia).  

TOTES LES LACTÀNCIES SÓN VÀLIDES

Sigui lactància materna exclusiva, lactància mixta, lactància amb fórmula...

NO T'AMOÏNIS! És igual d'important i de necessària, per que no es tracta sols d'un PIT, va molt més enllà, estem parlant del primer VINCLE.


El que l'ha acompanyat durant 9 mesos dins la panxa i ara té tot una vida per seguir però, un cop fora necessiten més que mai tornar a sentir-lo, reforçar-lo i encara d'una forma més INTENSA, per a poder gestionar i sobreviure a totes les crisis evolutives, les pors, els canvis en els cicles del son, les primeres dents...

lactància materna I
lactància I
lactància materna II
lactancia II
lactància materna III
lactancia III

DONEM VISIBILITAT AL POSTPART

Fotografiar el  POSTPART, aquesta etapa tan fràgil en la que ens trobem moltes vegades cansades, sobrepassades, emocionades, alegres, tristes, vulnerables i empoderades, tot junt com si d'un còctel molotov tractes, la famosa MUNTANYA RUSSA DE LA MATERNITAT.


Ha arribat el moment de les presentacions amb la teva parella, amb el teu nadó i amb tu mateixa i no sempre és fàcil trobar un moment per a veure'ns al mirall i preguntar-nos com estem, com ens sentim, que necessitem o simplement estimar-nos una mica.


Així que et proposo una sessió a casa, en la teva ZONA DE CONFORT, on res et pugui faltar a tu i al nouvingut, a vegades uns ulls aliens als de cada dia, una mirada diferent, un altre punt de vista, ens pot ajudar a veure-hi coses que abans passaven desapercebudes.


FOTOGRAFIA CONSCIENTXènia Jaimejuan Fernández

Fotografio famílies, no actors.

Fotografia d'escenes de família, maternitat, paternitat i infància a Barcelona.
Contacte
CC BY-NC 4.0creado en Bluekea